Turer

Turer  » 17 dagers tur til Calella i Spania

Singeltill. 4500,-
inkl. halvpensjon.

Bli med oss på 17 dagers tur til Calella i Spania. 18.990,- per person, singeltillegg kr 4500,-. Inkl halvpensjon.Vi besøker blant annet den berømte blomsterøya Mainau.

Program

Dag 1, den 29 september

Ålesund – Oslo

Vi setter oss i bussen og kjører sørover. Dagens etappe går gjennom vakre Gudbrandsdalen og ned til Oslo der vi går om bord i Color Lines ferge som seiler oss over til Tyskland og Kiel. Om kvelden er det felles middag og underholdning. Ombord blir det mulighet for å benytte båtens mange fasiliteter som f.eks. SPA- avdeling, taxfree, show og dans.

Dagens etappe er 530 km og 7,5 timers transport.

Dag 2, den 30. september

Kiel – Bad Kissingen

Etter frokost om bord i båten ankommer vi Kiel og setter oss i bussen for å fortsette turen sørover. Flere stopp underveis blant annet for individuell lunsj. Underveis passerer vi kjente byer som, Hamburg, Hannover og Frankfurt am Main før vi ankommer Bayern og Bad Kissingen. Hotel Sonnenhugel.

Felles middag om kvelden.

Dagens etappe er 562 km og 6 timers transport.

Dag 3, den 01.oktober

Bad Kissingen - Konstanz

Etter frokost kjører vi mot øya, Mainau. En 45 dekar stor øy i Bodensjøen. Øya er et eneste stort parkanlegg med drivhus og mange forskjellige planter. Her blir det tid på egen hånd. Etter avtalt tid møtes vi i bussen og fortsetter mot vårt hotell, Constantia i Konstanz. Felles middag om kvelden.

Dagens etapper er 377 km. og 4 timers transport.

Dag 4, den 02 oktober

Konstanz. Valence

Vi nyter en god frokost på hotellet før vi samles i bussen og setter kursen for Frankrike. Det blir flere stopp underveis før vi ankommer vårt hotell, Kyriad Valence, nord i Valence. Felles middag og hyggelig samvær om kvelden.

Dagens etappe er 588 km og 7 timers transport.

 

Dag 5, den 03 oktober

Valence- Calella 

Frokost på hotellet. Siste etappe før vi ankommer Calella og Hotel President litt utpå ettermiddagen. Her blir vår base i 7 netter. Vi sjekker inn og finner våre rom før vi møtes til felles middag.

Dagens etappe er 491 km. og 4,5 timers transport.

Dag 6 –11 04 oktober til 10 oktober

Calella

Frokost og middag på hotellet hver dag. Her blir det tid til sol, bad og avslapping. Det er opp til hver enkelt hva dagene blir fylt med, men om ønskelig kan vi arrangere utflukter.

Reiseleder er tilstede hver dag

 

Dag 12, den 10 oktober

Calella- Beaune

Vår siste frokost på Hotel President før vi takker for oss og setter kursen nordover. Dagens etappe går fra Calella til Beaune i Frankrike. Vi sjekker inn på vårt hotell, Mercure Beaune Centre. Felles middag om kvelden

Dagens etappe er 754 km. og 7,5 timers transport.

 

Dag 13, den 11 oktober

Beaune- Rüdesheim am Rhein

Frokost på hotellet før vi forlater Frankrike og setter kursen tilbake til Tyskland og Rüdesheim am Rhein. Rüdesheim ligger i et av de vakreste vindistriktene i Tyskland og er kjent for sin Riesling- vin. Vi sjekker inn på Hotel Lindenwirt som blir vår base i 2 netter. Felles middag om kvelden før vi går ut og opplever Tysk folkefest.

Dagens etappe er 518 km. og 5,5 timers transport

 

Dag 14 den 12 oktober

Rüdesheim

Frokost og middag på hotellet. Nyt fridagen og fyll den med det dere måtte ønske. Husk å besøke den berømte gaten, Drosselgasse og smak på Rüdesheimkaffe. Kanskje et besøk på Niederwaldmonumentet kan friste, eller en rundtur for å se ekte vinranker.

 

Dag 15, den 13 oktober

Rüdesheim- Lübeck

Etter en tidlig frokost starter vi dagens reiseetappe og fortsetter til Hansabyen Lübeck der vi ankommer utpå ettermiddagen. Vi sjekker inn på vårt hotel Holiday Inn. Felles middag på hotellet om kvelden.

Dagens etappe er 602 km. og 6,5 timers transport.

Dag 16 den 15 oktober

Lübeck- Kiel

Frokost på hotellet. Om ønskelig, tar vi en spasertur opp til Marsipanmuseet og markedsplassen der det kjente julemarkedet foregår. Etterpå tar vi siste etappe mot Kiel. Her seiler vi med Color Line tilbake til Oslo. Felles middag og hygge om kvelden. Huks å avlegge en visitt i Tax Free og kanskje noen vil nyte dagens show før de svinger seg til skipets dansemusikk som en fin avslutning på turen

Dagens etappe er 88 km. og 2 timers transport.

 

Dag 17, den 18 oktober

Oslo- Ålesund

Frokost om bord før vi ankommer Oslo. Flere stopp underveis mot Ålesund.

Dagens etappe er 530 km og 7,5 timers transport.

Vi håper alle har hatt noen uforglemmelige dager og takker for turen.

Vi ønsker alle velkommen tilbake ved en senere anledning.

Andre Turer
Side 4 av 4 sider (13 produkter)FørstForrige1234
Side 4 av 4 sider (13 produkter)FørstForrige1234

Kategorier

Motta nyhetsbrev

Kontakt Oss

Ta kontakt med oss .

Tlf: 98 85 97 88 / 98 24 19 28 
E-post:

www.geirangerturbuss.no
 
www.geirangertaxi.no
 

Gjørvahaugane 49
6216 Geiranger