Turer

Turer  » Countrycruise Bergen-Hirtshals
Singeltillegg 400,-

Nå er det bare å glede seg til 24. oktober, for da fyller Fjord Line, sammen med Eviate, skipet med countryartister og herlige mennesker.

«Never change a Winning Team», ynder amerikanerne å si når de gjentar en suksess gang på gang. Det utsagnet er både Fjord Line og våre kjære samarbeidspartner, Eviate, helt enige i. Country, kombinert med et cruise fra Bergen og Stavanger, er definitivt et vinnerlag. I slutten av oktober kjører vi derfor igjen på med CountryCruise til Danmark. For 7. gang. 

Det betyr at på seilasen 24. oktober, omgjør vi igjen skipet til en eneste stor countryfest med countrymusikk i alle varianter hvor enn du ferdes. Sammen med haugevis av likesinnede, som liker, lever og ånder for den samme gode musikken som deg er det bare å slå seg løs. 

Med oss denne gangen har vi en Royal Flush av en artistrekke: Bad Brooks, Splint, Captain Kane & Big Trouble, Håvard Skaatun, PV-Staff og direkte fra Nashville: Tori Allen! Dessuten mønstrer også vår alles kjære Line-Dance Diva på sammen med oss. Og deg!

 

Når vi ankommer Hirtshals har vi 12 timer til fri disposisjon, om noen ønsker det kan vi også ta en tur til Ålborg og Bilka.

Havnebyen Hirtshals er for mange bare et ankomststed, men tar du bena fatt i sentrum og omegn, vil du raskt oppdage at den har en hel del å by på. Her er det mange gode handlemuligheter, flere virkelig gode spisesteder og ikke minst - en fantastisk strand. I Hirtshals finner du også familiefavoritten Nordsøen Oceanarium – en opplevelsesgarantist for familiemedlemmer i alle aldre. Avstanden til Skagen med det vidunderlige lyset og folket er heller ikke avskrekkende, ei heller fantastiske Aalborg med sitt Aalborg Zoo og grenseløse shoppingmuligheter.

Andre Turer
Side 3 av 4 sider (13 produkter)FørstForrige1234NesteSiste
Side 3 av 4 sider (13 produkter)FørstForrige1234NesteSiste

Kategorier

Motta nyhetsbrev

Kontakt Oss

Ta kontakt med oss .

Tlf: 98 85 97 88 / 98 24 19 28 
E-post:

www.geirangerturbuss.no
 
www.geirangertaxi.no
 

Gjørvahaugane 49
6216 Geiranger